Loader

Kefir od Tibetanske gljive leči rak?!

By : | 0 Comments | On : March 19, 2015 | Category : Saveti i Preporuke

Kefir od Tibetanske gljive leči rak?!

Tibetansku gljivu je poljski professor doneo iz Indije, gde je prema glasinama proizveo i nakon 5 godina koristeći je izlečio se od raka želuca i jetre. Kada je profesor odlazio dobio je gljivu na dar.

Kako naučnici navode ova gljiva menja lekove za oko stotine oboljenja.Danas je kefir od Tibetanske gljive priznat od strane naučnika kao najbezbedniji prirodni antibiotik za mnoga oboljenja. Japanski lekari su ubeđeni da je ovaj kefir nezamenljiv u ishrani onkoloških bolesnika, i smatraju da ga treba uključiti u ishranu svake zdrave osobe, nezavisno od uzrasta.

Najveći problem današnjice je unošenje mesnih preradjevina u telu ili ti drugačije “mrtvu hranu” koja u procesu varenja truli i emituje toksine.Toksini se apsorbuju u krv kroz krvne sudove, šire po našem celom telu i truju ga.

Svakodnevnim unošenje kefira od tibetanske gljive čistimo organizam od štetnih stvari i podmladjujemo ga.Kefir neutrališe toksine i proizvode koji se raspadaju u našim crevima normalizujući mikrofloru gastrointestinalnog trakta.Ovaj čudesan napitak pomaže i kod peska i kamena u žuči, bešici ili bubrezima.

Što se tiče spoljne upotrebe, umivanjem sa ovim kefirom podmladjujete kožu lica i izbeljujete je, a kod utrljavanja u teme glave jačate strukturu kose i utičete na njen brži rast.

Kao što ste iz gore navedenog pročitali, kefgir od mlečnih gljiva je vrlo koristan, a ne smeta ga koristiti u sledećim slučajevima:

*Ako ste netolerantni na mlečne proizvode

*Ako ste trudni

*Ako konzumirate lekove, pravite pauzu izmedju uzimanja lekova i kefira najmanje 3 h

*Ako konzumirate kefir, ne konzumirajte alkohol

Kefir se konzumira u količini od 200 do 250 ml dnevno za odrasle osobe, dok je za decu stariju od 5 godina ta količina smanjena na 50 ml i ne sme se prekoračavati.Kefir se koristi 20 dana, a zatim pravi pauza od 10 dana. Najbolje je koristiti kefir godinu dana za potpuno čišćene organizma ili eventualno ozdravljenje.