Loader

5 načina kako da smršate!!!

By : | 0 Comments | On : November 23, 2016 | Category : Saveti i Preporuke

Kada se govori o mršavljenju, čitali ste razne dijete i kako da skinete višak kilograma. Ipak stručnjaci savetuju da neke treba izbegavati, a neke unositi s rezervom. Evo kako bi se uspešno rešili višak kilograma.

1 način: Radite trbušnjake kao biste skinuli masne naslage oko struka. Redovnim vežbanjem trbušnjaka ojačaćete trbušnjake, ali nećete istopiti salo sa stomaka. Ključna stvar je pravilna ishrana, broj kalorija koje unosite, a onda vežbanjem ojačajte mišiće.

2 način: Izbegavajte kasnu večeru. Stručnjaci su dokazali da nije bitno kada večerate već šta večerate. Mnogo je važno sta večerate, a svakako se preporučuju niskokalorični oboci.

3 način: Ne preskačite doručak.Ključno je i šta doručkujete. Ugljeni hidrati podižu nivo šećera u krvi i nećete moći da kontrolišete apetit, dok će proteini ubrzati metabolizam i podstaknuti potrošnju kalorija tokom dana.

4 Način: hleb goji. Da biste skinuli kilograme, ne morate u potpunosti izbaciti hleb iz ishrane. Beli hleb zamenite sa onim celim žitaricama, koji je bogat vlaknima, mineralima i vitaminima.

5 način: Sve masnoće su nezdrave: Masnoće su neophodne za pravilno funkcionisanje organizma i nemojte ih potpuno izbaciti iz ishrane. Samo zamenite zasićene masnoće sa nezasićenim.